tsikimpouras / Σχολιασμένα

«To Ουράνιο Τόξο Παραφωνία του Πολιτιστικού Κινήματος»

Ο πατέρας του Παύλου Βοσκόπουλου έκανε αντιπαροχές αλλά χρεοκόπησε. Έτσι έφυγε στο Μοναστήρι (Μπίτολα), γιατί υπήρχε δικαστική απόφαση εναντίον του. Εκεί υποστήριζε ότι διώκονταν λόγω πολιτικού αγώνα συνέχεια..

Το ΔΝΤ ήθελε και... οπαδούς!

"Τα καλά νέα είναι ότι δεν βλέπουμε κάποια ένδειξη ότι αυτή η αύξηση των τιμών θα έχει και δευτερεύουσες επιδράσεις με νέες αυξήσεις λόγω υψηλότερων μισθών.
Το καταλάβατε?"Δεν βλέπει κάποια ένδειξη" συνέχεια..

NewsIt.gr: Θερμό επεισόδιο στην Πάρο - Πολίτης προς Σιούφα

Θερμό επεισόδιο στην Πάρο - Πολίτης προς Σιούφα: "Να σου αφήσω να πληρώσεις τον λογαριασμό με τα κλεμμένα!" συνέχεια..

Το Μνημόνιο απελευθερώνει | OMADEON

Το Μνημόνιο απελευθερώνει από κάθε αναστολή την ΓΑΠοκυβέρνηση του Τσολάκογλου ΙΙ. Μετά από το πραξικόπημα με την αντισυνταγματική ψήφιση του Μνημονίου στη Βουλή χωρίς την απαιτούμενη έγκριση που ορίζ συνέχεια..

O Παναμάς απαγορεύει δια νόμου το δικαίωμα στην απεργία. Έξι νεκροί εργάτες στις...(Resistencias)

Η συντηρητική κυβέρνηση του Παναμά ψήφισε νόμο που απαγορεύει την απεργία και εξαλείφει την ανάγκη μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τα προγράμματα των πολυεθνικών στη χώρα. συνέχεια..

Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης

Η προκήρυξη που έστειλε στα «ΝΕΑ» η Σέχτα Επαναστατών, με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. συνέχεια..

Jesse James, Γκιόλιας, Τρωκτικό

ακόμη και ο πιο άνανδρος τρομοκράτης αναλαμβάνει άλλωστε τον κίνδυνο να συλληφθεί και να περάσει τις επόμενες δεκαετίες της ζωής του στη φυλακή [...] Ο βασικός λόγος που ο δολοφονηθείς αρνούνταν πεισ συνέχεια..

Φόνος στο διαδίκτυο (Koύλογλου)

«Πριν από έναν μήνα, μια νεότευκτη, περιθωριακή εφημερίδα δημοσίευσε ένα πρωτοσέλιδο, ψευδές και συκοφαντικό άρθρο εναντίον μου με τίτλο «Πράσινο golden boy ενός εκατ. ευρώ στην ΕΡΤ». Αν διάβαζε κανε συνέχεια..

Προς Σέχτα "Επαναστατών" (της πορδής), ενταύθα

Απ' τον Αιρετικό: «Κι έρχεται τώρα η Σέχτα των Κρετίνων και με 17 σφαίρες τον εκτελεί (με τον κλασικό της πούστικο και μαφιόζικο τρόπο), στέλνοντάς τον αυτομάτως στο πάνθεον των ηρώων της ΕΛ-ληνικής συνέχεια..

Κορίτσια στο ξυράφι της "μαμμής"

Άγνοια ή αδιαφορία; Όταν η συντάκτρια των ΝΕΩΝ παραλληλίζει τον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων με την αντρική περιτομή... συνέχεια..

Στο «εδώλιο» του ΕΣΡ οι «Aρβύλα» για τον Άνθιμο (TVXS.gr)

6.Ιουλίου 2010 - 12:08 Μετά την απόφαση για το κλείσιμο του Best για την κριτική Ψαριανού στην Εκκλησία, τον έλεγχο του Λάκη Λαζόπουλου (Alpha), για την ... συνέχεια..

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (Ιδιωτική Οδός)

Όμως, πιο ενθαρρυντικό ακόμα κι από την απογραφή, που ας ελπίσουμε να αποκαλύψει τα δέοντα, είναι το ...πάγωμα των χειροτονιών, ελλείψει χρημάτων! Οι κληρικοί - δημόσιοι υπάλληλοι για μια τριετία τουλάχιστον μάς τελείωσαν!... συνέχεια..

Καλύτερα πλούσιος, υγιής και όμορφος...

Ένα άρθο του Στεφανου Κασιματη για την πολιτική συζήτηση για τα μέτρα του Mνημονίου. συνέχεια..

Ακρωτηριασμός του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου - Ε.Π.Ι.Β.Α.ΤΗ.Σ.

υπουργοί ζώα, οι σύμβουλοί τους μοσχάρια και οι λίγοι καημένοι γνώστες πασχίζουν να σώσουν τα άσωτα. Για τον ελληνικό σιδηρόδρομο και τις αλλαγές που δρομολογούνται συνέχεια..