tsimitakis / Όλα

Ξέρουν που το πάνε;

Για τους απολογητές του νεοφιλελευθερισμού μιλάει εδω ο Λάσκος. Ξέρουν που το πάνε; Αμ δεν ξέρουν συνέχεια..

Kick it over

Adbusters #85 asks economics students around the world to join the fight to revamp Econ 101 curriculums and challenge the endemic myopia of their tenured neoclassical profs συνέχεια..

Ο Γιάννης Μηλιός για την οικονομική κρίση

Βίντεο απο ομιλία του Γιάννη Μηλιού με θέμα «Οικονομική κρίση και η απάντηση της Αριστεράς» που οργανώθηκε από το "Δίκτυο Ανέντακτων Σύριζα Αιγάλεω". Τετάρτη 28 Απριλίου συνέχεια..

Ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ και Δημοψήφισμα

Αρθρο του Θέμη Τζήμα (Εθνικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ), υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος και διαφοροποίηση της ΠΑΣΚΕ (http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=538575) συνέχεια..

Oχι πια σεξ, μόνο φίλοι; - Της Κατερίνας Σχοινά - Καθημερινή

Μεταφράζοντας πρόσφατα το τελευταίο μυθιστόρημα του Φίλιπ Ροθ «Ταπείνωση», ομολογώ ότι αισθάνθηκα κάποιο δέος μπροστά στην ωμότητα των σεξουαλικών περιγραφών. Προσοχή: δέος, όχι αποστροφή ή ενόχληση. συνέχεια..

Αλ. Τσίπρας: Ήρθε η ώρα για ένα ευρύ κίνημα αντίστασης - Η Αυγή online

"Τα μέτρα που χθες αιφνιδιαστικά εξήγγειλε η κυβέρνηση πάνε την κοινωνία πολλά χρόνια πίσω. Διογκώνουν την ανεργία, διαλύουν το ασφαλιστικό, κάνουν αναδιανομή προς όφελος των πλουσίων, κερδίζουν μέρα συνέχεια..

2 χρόνια στον αέρα - tribute to Radiobubble

Δεν κυνηγήσαμε τη δόξα των τεχνολογικών καινοτομιών που ως περιεχόμενο φέρουν... μόνο την τεχνολογική καινοτομία. Προτιμήσαμε αντί των εύκολων live μεταδόσεων "από το σπίτι μας", να ωθούμε όσους θέλο συνέχεια..

Ο νεοφασισμός εντός των τειχών - Η Αυγή online

Οι επιθέσεις ενάντια στην καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και νυν ειδική γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα, οι οποίες ξεκίνησαν με το πρωτοφανές γεγονός της οργάνωσης από το ΛΑΟΣ π συνέχεια..

Μια πραγματικά επαναστατική εφαρμογή

This machine lets you delete all your energy sucking social-networking profiles, kill your fake virtual friends, and completely do away with your Web2.0 alterego. συνέχεια..

Η ουδέτερη επιστήμη - Γαβρόγλου - Αυγή

"Στη Φαλούτζα, διαβάζουμε, 15πλασιάστηκε η εμφάνιση καρκινικών όγκων στα μικρά παιδιά, σε σχέση με τις στατιστικές που υπάρχουν από τότε που άρχισε ο πόλεμος στο Ιράκ. Για όποιους και όποιες έχουν τη συνέχεια..

Αυτό το ανεντόπιστο ίχνος (της εξέγερσης) - Λεξήματα

"Μια άλογη εξέγερση και γι αυτό μια άδοξη εξέγερση, ένα συμβάν εγκλωβισμένο στην αρνητικότητα των σημείων του, στο τυφλό, παραληρηματικό και βίαιο ίχνος του". Παρόλο που δεν συμφωνώ με το "άλογο", η συνέχεια..

Με το μπροστα και το αυριο ή με το χτες και το πισω;

Αλήθεια, γιατί η εντολή αποκαλείται πάντα «νωπή», ενώ οι ιδέες «φρέσκιες»; αναρωτιέται ο Αγγελος Τσέκερης στο blog του Κοκκινοπράσινου δικτύου συνέχεια..

Απόψε γιορτάζουμε στη Ριζούπολη

Οι κάτοικοι της περιοχής αγωνίστηκαν (σκαλί το σκαλί) σαράντα χρόνια για την απομάκρυνση του εργοστασίου της "Θερμίδας" που τους είχε κάνει τη ζωή αβίωτη κι απόψε θα το γλεντήσουν και μας καλούν στου συνέχεια..