vezyr / Νέα

Η συναρπαστική ιστορία της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας των '80ς στην Ελλάδα | ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ένας ερωτοχτυπημένος ραδιοπειρατής, οι κρυφοί πράκτορες, ο Σαββόπουλος, ο Μποστ, η σύλληψη του Ταχτσή, τα σουξέ και τα ευτράπελα συνέχεια..

Σαν (X-PSILIKATZOY)

Γενικά δηλαδή, κράτα μικρό καλάθι ενάντια σε οτιδήποτε, ο τ ι δ ή π ο τ ε στο τυλίγουνε με κύρος και βαρύτητα, που αρκεί να εφοδιαστείς με μια τόση δα καρφιτσούλα μυαλό για να ακούσεις το πιφ. Αέρας συνέχεια..

Lαϊκούρες (X-PSILIKATZOY)

Είναι όμως μερικές παρατηρήσεις που μου κάνουν εντύπωση στην νέα κοινωνική μας ζωή που τρέχει συνδεδεμένη με τις ροδιές του ποντικιού και είπα να τις καταγράψω για να δικαιολογήσω τη φήμη μου ως γραφ συνέχεια..

κ. Καθηγητά - Plan 9

βαρέθηκα την υποκρισία σου, την ιδιοτέλειά σου, την κλαψομουνίασή σου. συνέχεια..

Ο επόμενος ισοβίτης πρέπει να λέγεται Παυλόπουλος

Αν η υπεξαίρεση 17 εκατομμυρίων σε βάζει μέσα ισόβια, ποια πρέπει να είναι η τιμωρία για υπεξαίρεση 1,2 δις ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ;

Ο υπεξαιρέτης, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι το κομματικό πελατειακό σύσ συνέχεια..

Παρά φύση επιλογή (X-PSILIKATZOY)

Κι όλοι μας, ζώντας με χρυσά καθίκια και θέλοντας έναν σκοπό ή απλά λιγότερες τύψεις, αγωνιζόμαστε με ιδανικό να εκλείψουν τα σκατά των άλλων, των μη προνομιούχων. Αδυνατούμε όμως να αναγνωρίσουμε τα συνέχεια..

Η συνταγή της καταστροφής - Plan 9

Στην χώρα που ο Ράμφος θεωρείται φιλόσοφος, ο Ανδρουλάκης συγγραφέας, ο Τσίπρας ηγέτης, ο Βαξεβάνης δημοσιογράφος κι ο Μαχαιρίτσας μουσική οντότητα, δυστυχώς δεν υπάρχει μέλλον. συνέχεια..

Όταν πέφτουν οι μάσκες (βαρόμετρο)

Θυμάστε τους πανηγυρισμούς του Σημίτη και του ΠΑΣΟΚ για το ότι έβαλαν την Ελλάδα στο “κλαμπ των ισχυρών”; Αυτό λοιπόν είναι το κλαμπ των ισχυρών: ένα τσούρμο μαριονέτες συνέχεια..

Δεν βλέπουν κρίση οι στρατηγοί (Ελευθεροτυπία)

Αμήχανοι αλλά και προβληματισμένοι παρακολουθούν τα όσα γίνονται ή δεν γίνονται, αλλά αφήνονται να διαρρεύσουν στα ΜΜΕ ότι έγιναν, στο Αιγαίο το τελευταίο διάστημα οι αξιωματούχοι και αξιωματικοί του συνέχεια..

Μ(π)αλακίες

Για τρεις μέρες μας τρέλαναν τα κανάλια και ο τύπος για την τεράστια πρόοδο του κυπριακού ποδοσφαίρου... συνέχεια..

Τα μαύρα δολάρια (ethnos.gr)

Συγκλονιστικά στοιχεία, μέσα από επίσημα ντοκουμέντα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που φέρνει στο φως το «Εθνος της Κυριακής», αποκαλύπτουν πώς οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν αδρά την επιχείρηση «ναι» στο Σχέδιο Ανάν συνέχεια..

Αναζητώντας anthropus-anthropus (MONO MIXER)

έρευνα της Eurostat, η οποία μας απένειμε το Α' βραβείο για το Ευρωπαϊκό ρεκόρ επικίνδυνων δρόμων, μετά από τη διαπίστωση ότι 7 από τις 10 πιο επικίνδυνες περιφέρειες στην Ευρώπη βρίσκονται στη χώρα συνέχεια..

in.gr - Δεν είναι υπερχρεωμένα τα ελληνικά νοικοκυριά, εκτιμά ο Τ.Αράπογλου

Μετά τη Φινλανδία, η Ελλάδα έχει τα χαμηλότερα ποσοστά στο δανεισμό των νοικοκυριών, σύμφωνα με την μελέτη της ΕΕΤ συνέχεια..